torstai 6. heinäkuuta 2017

Nya ponnyer: Love Letter

Tämä oli se toinen poni diamond._.lily:ltä.

Tämäkin poni oli pohjiltaan oikein hyvässä kunnossa, pintalikaa, pientä häntäruostetta, otsan tussia ja harjasten takkuisuutta lukuunottamatta. Pää oli muuten ihan älyttömän tiukassa, mutta eikös se olekin näille international-poneille enemmänkin sääntö kuin poikkeus. 

Ennen:


Häntäprikan vaihdoin tällekin. Otsan tussia en poistanut, syinä koska en halua vahingossakaan kellastuttaa, ja toiseksi, halusin ponin nopeasti hyllyyn joten pieni laiskuus.

Jälkeen:
Otsa valoittui niin ettei pinkkiä oikein näy, mutta siinä se on vieläkin.


Ponista tuli oikein mukava, ja olisi kiva saada kaikki neljä international romance -ponit.

Jos teillä on mielessä jonkun tyyppisiä postausideoita, niin saa kertoa! Ei ole oikein ollut aiheita mistä kirjoittaa, vaikka kovasti tekisi mieli :)

3 kommenttia:

 1. Taas hieno kunnostus ja kaunis poni! Harmi että tussi jäi mutta toisaalta parempi kauniin pinkki läikkä keskellä otsikkoa kuin kellastunut poninretale hyllyssä :) Millä konstilla pää sitten irtosi? Omien kirppislöytöjen päät eivät irtoa muuten kuin mattopuukolla, keittämiseen ei ole mahiksia eikä hanan alla pitely oikein auta. Kaulasauman liimat tuntuvat aina valuneen vartalo-osion ja kaulaholkin väliin :/

  No nyt se postausehdotusidea. Vinkkejä ponipulmiin? :D

  ~ Frosty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella mukavaa kun aina kommentoit, Frosty :) Ja jep, liimat tuntuvat olevan välillä missä sattuu.

   Ponin pään irrottaminen vaati juuri mattopuukon, puoliväkisin vääntämistä ja vedenkeittimellä (vinkkivitonen jos kattilassa ei pysty lämmittämään (ja se vielä että ponia ei kannata keittää kiehuvassa vedessä pää ja häntä kiinni, koska sisälle voi muodostua painetta joka sitten poksauttaa ponin)) kuumennettua vettä astiassa johon kaulasauman pystyi upottamaan. Milli milliltä vain nitkutteli niin lopulta se irtosi, eikä mitään mennyt rikki!

   Kiitos myös ideasta, tulen varmasti toteuttamaan!

   Poista
 2. Blogger hävitti kommentin, otetaas uusiksi...

  Tosiaankin, mikäs tässä kommentoidessa, kiva jos ilahduttaa ^^

  Kas, minullakin juuri nuo keinot käytössä ollut (auts, eihän se keittäminen muuten hyvä ajatus olekaan, hyvä kun muistutit ^^'), vissiin ei ole vaan kärsivällisyys riittänyt kun on mattopuukkoon tullut turhankin usein turvauduttua. Kiitokset vinkeistä!

  Ei kestä kiittää, minäpä jään uutta postausta oottelemaan :D

  ~Frosty

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita :)