tiistai 28. kesäkuuta 2016

Kokoelmapohdintaa

Tämä kuva on otettu 7.6.2015

Ostin jälleen uusia poneja. Paketissa oli yksi arvokkaampi poni, ja aloin miettimään, että kuinka kauan olen näitäkin keräillyt. Ensimmäinen poni-into tuli muistaakseni 2012. Ostin silloin kaikki mahdolliset värityskirjat ja vappupallot. Sitten se hiipui pitkäksi aikaa, ja muistelisin, että vuonna 2014 aloin tosissani uudestaan keräilemään poneja. Olin jo tuolloin aikaisemminkin tiennyt kahdesta vanhimmasta sukupolvesta, mutta en käynyt kirppareilla, sukulaisillani ei ollut, saatika sitten olisin ostanut mitään netistä, joten ne olivat mielestäni outoja ja kummallisisa.

3.9.2015

Olen koko keräilyaikani pitänyt kirjaa poneistani. Minulla on kaksi vihkoa, joista jokainen sivu on täytetty yhden ponin tiedoilla. Lopetin sen, koska se tuntui liian työläältä kirjoittaa jokaisen ponin söpöysmerkkien ja silmien värit ja kuviot, valmistusmaat, ja milloin ja mistä sain ponin ja sitä rataa. Sitten keksinkin tehdä oman blogin joulukuussa 2015. Olin jo ennestään lukenut monia poniblogeja, ja ajatus kutkutti. 

Huomasitte jo varmaan, että blogin bannerin alle on ilmestynyt omat välilehdet kaikille sukupolville. Ne ovat vielä tyhjät, mutta täyttyvät kyllä :)

Tänään 28.6.2016
Ero edellisiin kuviin ainakin on se, että kuvien laatu on parantunut huomattavasti! Jee! Hyllytkin ovat vähän siistimmät ;) Ongelmana on, (niinkuin varmasti kaikilla muillakin keräilijöillä jossain vaiheessa) että tila loppuu! Tuolla hyllyllä missä ovat nuo blindbag-ponit, on kolme riviä poneja. Huomatkaa muuten hauska sininen vesilämpömittari, joka vilkkuu jokaisessa kuvassa :D

Tässä hieman tilastoja:
Laatikossa 18 ponia
Avaamattomia paketeissa 6 ponia
G1 38 ponia
G2 19 ponia
G3 33 ponia
G3,5 1 poni
G4 43 ponia

Yhteensä 158 ponia


Kertokaas te monta ponia teillä on, ja kauan olette niitä keräilleet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita :)