tiistai 15. maaliskuuta 2016

Lisää poneja! Osa 1

Ostin joku aika sitten lisää G1:siä. Teen tämän postauksen kahdessa osassa, ettei tästä tulisi niin pitkä.

Ensimmäiseksi Lemon Drop ja Beach Ball! Lemon Dropilla oli oikeassa etujalassa  vähän punaista tussia, mutta olen hoitanut sen jo pois aknevoiteella. Tällä hetkellä minulla on siis kaksi Lemon Dropia.

Beach Ball oli hyvässä kunnossa, mutta sen harjan valkoiset raidat ovat ihan säkkärällä. En silittänyt niitä, koska toivon että kesällä ne vielä vaihtaisivat väriä <3 Otin sen jalasta kynsilakanpoistoaineella joitan maalitahroja pois, ja nyt se on oikein ihana.

Ennen
Jälkeen

Sitten Snowdrop ja Hip-Hop. Hip-Hop oli hyvässä kunnossa, mutta sen harja oli ihmeen kiilloton. Pesun ja hoitoaineen jälkeen se kirkastui selvästi, vaikkakin jälkeen-kuvassa se näyttää vielä kiillottomalta :D Siltä puuttui myös pari rengasta rullaluistimista, mutta ei se haittaa. Pyyhkäisin ponia taikasienellä, koska muovi oli niin kovaa, etten olisi saanut siltä päätä irti.

Snowdrop oli myös hyvässä kunnossa, mutta sen harja oli aika pörröinen. Sekin tasoittui pesulla. Myös tällä ponilla oli aknevoidetta tarvitsevia kohtia korvissa ja ja jaloissa, ja sain nekin jo pois.

Ennen
Jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita :)